Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: KHL- ja NHL-kiekkoa lapulle sunnuntaina!

vetovihjeet Triplaus päivä 3 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään KHL:n ja NHL:n puolelta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat päivän kohteisiin!

Vetovihjeet triplaukseen:

Traktor – Kunlun

Venäjälle täksi kaudeksi muuttanut Kunlun lähtee kauteen venäläisten pelaajien voimin ja materiaali on suorastaan heikko. Normaalisti Kiinassa majaansa pitävä joukkue on ennakkoon yksi sarjan heikoimmista joukkueista. Sen sijaan Traktorilla on mielenkiintoinen joukkue, sillä riveihin on saapunut mielenkiintoisia ruotsalaisvahvistuksia, jonka lisäksi kokoonpanoa saapuivat vahvistamaan Sergei Kalinin ja Alexei Byvaltsev. Traktor oli selvästi hallitsevampi osapuoli kauden avauksessa Avtomobilistia vastaan, mutta vierailijat olivat tehokkaampia ja avasivat kauden 3-1-voitolla. Nyt Traktor haluaa varmasti päästä kiinni voittokantaan. Lapulle lähtee Traktorin yli 2,5 maalia.

Neftekhimik – Vitjaz

Mainos alkaa

Vitjaz aloitti kauden todella hurjalla tavalla, kun se kaatoi vieraissa Ak Bars Kazanin puhtaasti 4-0. Nyt vastaan asettuu totaalisen siipirikkoinen Neftekhimik, jonka useampi pelaaja on sivussa ilmeisesti koronaviruksen aiheuttamien ongelmien vuoksi. Vitjazilla on kasassa mielenkiintoinen nippu, sillä hankkihan se kesällä muun muassa Lukossa hurmanneen Justin Danforthin. Vierasjoukkueen pitäisi napsia tänään voitto, mutta lähdetään hieman varmemman oloisella Vitjazin yli 1,5 maalilla triplaukseen.

Vegas Golden Knights – Dallas Stars

Kolmas kohde tulee yöllä alkavasta Vegasin ja Dallasin välisestä ottelusarjasta. Vegas oli huomattavasti parempi joukkue Vancouver-sarjassa, mutta niin vain joutui taistelemaan täydet seitsemän peliä. Dallas puolestaan joutui yhtä tiukkaan sarjaan Coloradon kanssa, joten kummallakaan ei ole minkäänlaista lepoetua. Vegasin peli on tällä hetkellä sillä tasolla, että Dallasin on todellakin pystyttävä nostamaan tasoaan, jotta se pysyy mukana tahdissa. Colorado antoi loukkaantumisilla paljon tasoitusta, mutta Vegasilla pyörii täydet sylinterit. Lapulle lähtee Vegas ML.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!