Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Watford ja Norwich kohtaavat Valioliigassa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantaina Valioliigasta sekä NHL:stä. Viime viikolla mentiin maaliin asti. Miten käy tänä viikonloppuna?

Vetovihjeet triplaukseen:

Watford – Norwich

Valioliigassa nähdään jäätävien panosten ottelu, kun Watford isännöi Norwichia. Tätä taistoa ei kumpikaan missään nimessä halua hävitä ja se tulee varmasti näkymään. Norwich nappasi viime ottelusta henkisesti ison voiton, kun Everton kaatui 2-1. Sen sijaan Watford on edellisen kerran voittanut marraskuussa. Isännät ovat suosikkeja, mutta lopulta kyseessä on kuitenkin aika ympäripyöreä ottelu. Norwich X2 on valinta lapulle.

New York Islanders – Arizona Coyotes

Umpisurkeasti kauden aloittanut New York Islanders on herännyt, mutta tapahtuiko se liian myöhään. Ilmeisesti joukkueen riveissä luottoa vielä löytyy ihmeeseen, mutta se vaatii illasta toiseen hyviä otteita. Arizona on sellainen vastustaja, jolle ei pisteitä saa menettää, mikäli Islanders mielii edes haaveilla pudotuspelipaikasta. Eikä se tulekaan kotikaukalossa sitä tekemään.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!