Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Perjantai tarjoilee poikkeuksellisesti myös Valioliigaa

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Perjantai tarjoilee poikkeuksellisesti myös Valioliigaa

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantaina Bundesliigasta ja Valioliigasta, missä kummassakin on tarjolla yksi ottelu. Tässä pelivalinnat!

Vetovihjeet triplaukseen:

Aston Villa – Everton

Sarjanousija Aston Villa on aloittanut kauden kahdella tappiolla ja tekeminen on ollut kaikkea muuta kuin hyvää. Omissa on kolissut peräti viisi kertaa ja rajusti muuttunut kokoonpano ei ole löytänyt yhteistä säveltä. Everton on kerännyt kahdesta ensimmäisestä ottelusta neljä pistettä, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla, mikäli viimeistely olisi ollut kunnossa. Maalipaikkoja kuitenkin tulee, joten ketsuppipullo tulee kyllä aukeamaan. Everton on joukkueista selvästi yhtenäisempi ja se tulee hakemaan vieraista voiton mukaansa.

FC Köln – Dortmund

Dortmundin kausi sai lentävän startin, kun se kaatoi Super Cupin finaalissa Bayern Münchenin numeroin 2-0. Myös sarja-avaus sujui mainiosti, sillä Augsburg kaatui numeroin 5-1. Takaisin Bundesliigaan noussut Köln aloitti kauden tappiolla Wolfsburgille eikä haaste ainakaan helppone perjantaina. Dortmund tulee pyyhkimään isännillä kenttää.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut