Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa Salavat Ufan vieraskaukalossa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat jääkiekon KHL:stä sekä jalkapallon Serie A:sta. Tässä perustelut ja pelivalinnat.

Vetovihjeet triplaukseen:

Salavat Ufa – Jokerit

Joukkueet kohtasivat hetki sitten Helsingissä ja tuolloin Jokerit vei ottelun nimiinsä 3-1. Ufalta kuitenkin puuttui useampi nimimies Suomen karanteenisääntöjen vuoksi, joten nyt joukkue on huomattavasti iskukykyisempi. Tässä kohtaa kaksi laadukkaasti viisikkopelin taitavaa joukkuetta, joten luvassa tuskin on ilotulitusta. Alle 5,5 maalia on valinta Triplaukseen.

Sassuolo – Benevento

Mainos alkaa

Benevento on viime otteluissa saanut puolustuspelinsä kuntoon, sillä Parma ja Fiorentina jäivät kotikentällä maaleitta. Myöskään Juventus ei onnistunut tekemään kuin yhden, joten sarjanousija on mallikkaassa vireessä. Sassuolon viidessä edellisessä ottelussa on tehty yhteensä seitsemän maalia, joten aika rauhallisissa merkeissä on edetty myös siellä. Alle 3,5 maalia kelpaakin loisteliaasti lapulle.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!