Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: HIFK ja HPK iskevät yhteen Liigassa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

HIFK-HPK ja Sport-Kärpät. Näistä peleistä valikoitui kohteet perjantain Triplaus-kampanjaan. Tsekkaa vetovihjeet iltaan!

Mikäli et ole ennen osallistunut Triplaus-kampanjaan, niin lisätietoa ideasta ja säännöistä löydät sivuiltamme löytyvästä artikkelista ”Mikä ihmeen Triplaus? – Tästä hauskassa kampanjassa on kyse

Vetovihjeet triplaukseen:

HIFK – HPK

HIFK:lla on alla kaksi maukasta voittoa, kun se onnistui kaatamaan sekä Kärpät että SaiPan. Sen sijaan HPK kärsi viime ottelussa 4-1-tappion Tapparalle. Vierasjoukkueen tilanne on tällä hetkellä ikävä, sillä selvä ykkösvahti Emil Larmi on sivussa eikä miestä oikein pysty korvaamaan. Toinen ongelma on vieraspelit, sillä kuusi edellistä kamppailua ovat tuoneet tilille ainoastaan yhden voiton. HIFK on saanut pelinsä jälleen uomiin ja joukkue on tehnyt myös kovia vahvistuksia viime aikoina. Nähtäväksi jää, että pelaavatko uudet kasvot jo perjantaina Nordiksella. Ilman vahvistuksiakin materiaali on sitä tasoa, että HPK kaatuu perjantai-iltana.

Sport – Kärpät

Vaasan Sport on ollut ylivoimaisesti kauden erikoisin joukkue, sillä se on tehnyt koko sarjassa toiseksi eniten maaleja, mutta myös vastaavasti päästänyt kaikista eniten maaleja. Sportia enemmän maaleja on iskenyt ainoastaan Kärpät, joka on tehnyt 3,34 maalia ottelua kohden. Sportin vuotava puolustus tarjoileekin Kärpille sellaisia mahdollisuuksia maalintekoon, että vierasjoukkue ei tule jäämään vähiin maalimääriin. Kärppien puolustus tulee puolestamaan kestämään Sportin rynnistyksen, joten voitto lähtee Ouluun.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!