Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: KHL ja EM-karsinnat tarjoilevat perjantaille hyvän tuplan

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: KHL ja EM-karsinnat tarjoilevat perjantaille hyvän tuplan

Triplaus käynnistellään perjantaina jalkapallolla ja jääkiekolla, mistä lapulle löytyi maukas tupla. Tässä vetovihjeet avauspäivään!

Katso myös: Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Jalkapallon EM-karsinnoissa kovia pelivalintoja!

Vetovihjeet triplaukseen:

Slovenia – Puola

Puola on vakuuttavassa vireessä, sillä joukkue on voittanut EM-karsinnoissa kaikki pelinsä maalierolla 8-0. Slovenian jatkopaikka alkaa näyttämään kierros kierrokselta epätodennäköisemmältä. Puolan on laadukkaampi joukkue, joten vieraissakin se on suosikki voittajaksi. Puolan voitosta irtoavaa kerrointa ei voi ohittaa.

Avangard Omsk – Severstal

Avangard Omsk on aloittanut kauden mainiosti, sillä joukkue onnistui kaatamaan niin TsSKA Moskovan kuin Jokeritkin vieraskaukalossa. Nyt edessä on avaus kotikaukalossa, joten latautuminen on varmasti kunnossa. Severstal ei ole millään mittarilla Omskin kaltainen joukkue, joten vain kotivoitto on tilauksessa.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut