Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Norwich astuu lähemmäs nousua!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Norwich astuu lähemmäs nousua!

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Englannin Mestaruussarjassa, jossa pelataan pääsiäisen kunniaksi oikein kunnollinen kierros.

Vetovihjeet triplaukseen:

Leeds – Wigan

Tiukasti noususta Valioliigaan taisteleva Leeds saa tänään vieraakseen Wiganin, joka on aivan häntäpään jengi. Leedsillä ei ole varaa kotona pisteitä menetellä, varsinkaan häntäpään jengejä vastaan. Leedsin peli on ollut tasaista läpi kauden eikä notkahduksia ole tapahtunut. Lapulle lähtee Leeds  yli 1,5 maalia.

Bolton – Aston Villa

Viidentenä sarjassa oleva Aston Villa vierailee tänään toiseksi viimeisenä olevan Boltonin vieraana. Kotijoukkue on käytännössä varmistanut jo putoamisen, vaikka matemaattiset mahdollisuudet säilymiseen vielä ovat. Aston Villa on pari askelta laadukkaampi joukkue ja se pystyy hakemaan voiton myös vieraista.

Norwich – Sheffield Wednesday

Norwich johtaa koko sarjaa eikä nousun varmistamiseen tarvita kuin kuusi pistettä. Tänään on loistava mahdollisuus napata kolme pistettä, kun vieraaksi saapuu Sheffield Wednesday. Norwichin hyökkäys on koko sarjan lennokkainta ja iloisinta. Se näkyy myös tuloksissa, sillä maaleja syntyy hurjaan tahtiin. Norwichin yli 1,5 maalia vaikuttaa oivalta pelivalinnalta.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut