Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Illan kohteet tulevat Virosta ja Norjasta

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Illan kohteet tulevat Virosta ja Norjasta

Vetovihjeet triplaukseen löytyvät tänään Viron ja Norjan jalkapallosta. Ota alta lukuun päivän pelivalinnat sekä perustelut kohteisiin.

Vetovihjeet triplaukseen:

Narva – Kalju

Triplauksen ensimmäinen kohde tulee Viron liigasta, jossa kolmantena oleva Kalju matkaa viidentenä olevan Narvan vieraaksi. Vaikka joukkueiden sijoituksissa ei ole suurta eroa, niin pisteissä on sitäkin suurempi, sillä Narva on kerännyt 19 pistettä, kun taas Kaljulla on puolestaan 38 pistettä. Kalju on erittäin kovassa vireessä ja joukkue taistelee vielä mestaruudesta, joten tänään ei ole varaa pistemenetyksiin. Tuoksuu vierasvoitolta.

Brann – Mjondalen

Norja Eliteserienissä neljäntenä oleva Brann saa tänään vieraakseen kolmanneksi viimeisenä olevan Mjondalenin. Brann on ottelussa selvä suosikki ja kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien suuntaan. Vaikka Mjondalen on parantanut otteitaan, niin voittamisen tuska on kova. 13 ottelusta onkin irronnut vain kaksi voittoa ja se näkyy taatusti itseluottamuksessa. Kotivoittoa lapulle.

Tromsö – Sarpsborg

Tromsön alkukausi on ollut haastava, mutta viime aikoina otteet ovat hieman parantuneet. Siitä osoituksena on upeat kotivoitot Moldesta ja Rosenborgista. Viime ottelussa tuli kuitenkin kylmää kyytiä, kun Lilleström jyräsi 4-0-voittoon. Nyt edessä on paluu kotiyleisön eteen ja se antaa varmasti joukkueelle lisäenergiaa. Sarpsborg taistelee täysin samoista sijoista, joten lähtökohdat ovat tasaiset. Tromsön kotietu on sellainen, että luotetaan kotijoukkueen osuvan ainakin kertaalleen tolppien väliin.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut