Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liiga ja NHL löytyvät perjantain lapulta!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liiga ja NHL löytyvät perjantain lapulta!

Vetovihjeet triplaukseen tulevat jääkiekon puolelta, sillä perjantaille on tarjolla niin Liigan välieriä kuin NHL:n pudotuspelejä.

Vetovihjeet triplaukseen:

Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets

Tampa Bay suli karmivalla tavalla avausmatsissa, kun joukkue menetti 3-0-johdon. Nyt tuo vahinko ei tule toistumaan, vaan runkosarjan ylivoimaisesti paras joukkue lyö sarjan tasoihin. Columbus on laadukas joukkue, mutta silti askeleen jokaisella osa-alueella isäntiä perässä. Tässä ottelussa juhlii isännät!

Kärpät – HIFK

Kärpät ja HIFK kohtaavat viidennen kerran tänään ja panokset ovat aivan tapissa. Tähän mennessä jokainen ottelu on päättynyt kotivoittoon, joten isännät lähtevät suosikkina otteluun. HIFK oli edellisessä ottelussa jäätävän hyvä, joten Kärpät on varmasti erittäin sisuuntunut, kun joukkueet iskevät yhteen Oulussa. Kärpillä on vielä paljon potentiaalia varastossa, joten oululaisilta sopii odottaa tänään kauden parasta peliä. Kärppien kotivoitosta tarjottava kerroin kelpaa lapulle.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut