Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Jääkiekon voimin jatketaan kohti maalia!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigan sekä Mestiksen puolelta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat lauantaille.

Tappara – HIFK -KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Vetovihjeet triplaukseen:

FPS – K-Vantaa

FPS:n alkukausi on osoittanut, että joukkue Mestiksen heikoimpia. Sen sijaan K-Vantaa on aloittanut kauden ihan eri tavalla ja tilillä on yhdeksän pistettä viiden pelin jälkeen. Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella ja tuolloin vantaalaisjoukkue nappasi 9-0-voiton. Myös vieraista joukkueen pitäisi hakea täysi pistepotti, koska tasoero on sen verran selvä.

Jukurit – TPS

Mainos alkaa

Jukureiden alkukausi on ollut vaikea, sillä pistetili on vielä avaamatta. Suurimmat ongelmat löytyvät puolustuksesta, jonne menee aivan liikaa maaleja. TPS on tuloksellisesti saanut kelvollisen startin, mutta viisikkopelaaminen on kaukana hyvästä. Vastustaja saakin aivan liikaa maalipaikkoja otteluissa, mutta vastaavasti taitavat TPS-hyökkääjät taikovat myös toiseen päähän maalipaikkoja. Näin ollen yli 4,5 maalia kuulostaa hyvältä tähän otteluun!

Tappara – HIFK

HIFK koki perjantaina tylyn tappion Nordiksella, kun Kärpät pyyhki 7-3-voittoon. Nyt edessä on nopea sauma kasvojen pesuun, kun matka käy Hakametsään. Tappara peliesitykset eivät ole mairitelleet alkukaudesta. Kuopiosta joukkue haki tuloksellisesti hyvän voiton, mutta KalPa on varsinkin ekassa erässä lähes joka osa-alueella parempi joukkue. HIFK:n hyökkäys on timanttinen ja kun palaset loksahtelevat paikalle, niin se tulee myös näkymään. Tässä matsissa molemmat iskevät varmasti maaleja, joten kertoimien valossa HIFK yli 1,5 maalia on oiva valinta lapulle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!