Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: JYP ja Tappara tarjoilevat perjantain lapun

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: JYP ja Tappara tarjoilevat perjantain lapun

Triplaus-kampanja tarjoilee jännitystä viikonlopulle, sillä jaossa on jälleen 2000 euron jättipotti! Tässä vetovihjeet perjantaille!

Mikäli et ole ennen osallistunut Triplaus-kampanjaan, niin lisätietoa ideasta ja säännöistä löydät sivuiltamme löytyvästä artikkelista ”Mikä ihmeen Triplaus? – Tästä hauskassa kampanjassa on kyse

Vetovihjeet triplaukseen:

Sport – JYP

Sport on tippunut jo pudotuspeliviivan alapuolella eikä valoa näy tunnelin päässä, sillä poissaolot syövät rajusti joukkueen iskukykyä. Jo ennestään kokoonpanosta puuttuivat Colby Robak sekä maajoukkueen mukana oleva Antti Kalapudas. Viime ottelussa riveistä tippui Aleksi Ainali, joka törmäsi valitettavan vakavin seurauksin Ilves-pelurin kanssa. JYP on päässyt oivaan iskuun Risto Dufvan saapumisen myötä ja itseluottamus on vahvassa nousussa. JYPin meininki on tällä hetkellä sitä luokkaa, että joukkue käy kairaamassa voiton Vaasasta.

Tappara – KooKoo

Tappara on hävinnyt kaksi ottelua putkeen, joten nyt joukkueella on todellakin kasvojen pesun paikka. KooKoon kausi alkaa olemaan lahjanaurua vaille paketissa. KooKoon vierassaldo on suorastaan synkkä, sillä joukkue on hävinnyt 11 edellisestä matkapelistä peräti kymmenen. Tänä iltana Hakametsässä vietetään vahvasti kotijoukkueen merkkiset juhlat.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut