Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Kärpät ja TPS tarjoilevat mainiot pelikohteet

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Kärpät ja TPS tarjoilevat mainiot pelikohteet

Vetovihjeet triplaukseen löytyvät Liigasta ja KHL:stä, joten urakalle haetaan jatkoa jälleen jääkiekon voimin. Tässä pelivalinnat ja perustelut lauantaille.

Vetovihjeet triplaukseen:

TPS – Ässät

TPS haki eilen Porista varman 4-1-voiton ja nyt sama ottelupari kohtaa toisensa Turussa. Ässät on tyhjennysmyynnin johdosta heikentynyt todella rajusti eikä joukkueen materiaali ole enää millään tavalla vertailukykyinen TPS:n vastaavaan. TPS on saanut jälleen juonesta kiinni, sillä turkulaiset ovat napanneet kaksi peräkkäistä voittoa. TPS tulee tarjoamaan kotiyleisölle sellaisen näytöksen, että porilaiset eivät pysy kyydissä. TPS yli 2,5 maalia lapulle.

Kärpät – HPK

Kärpät voitti HPK:n eilen vieraissa numeroin 1-5. Lukemat eivät kuitenkaan vastaa pelitapahtumia, sillä HPK oli kelvollisesti mukana pelissä. Kärpät osoitti kuitenkin sen, miksi joukkue johtaa sarjaa, sillä viimeistely on selvästi HPK:ta kovemmalla tasolla. Nyt joukkueet kohtaavat Oulussa, jossa Kärppien pitäisi ottaa jälleen ohjat käsiinsä. Kärppien peli on sen verran laadukasta illasta toiseen, että osumia syntyy. Pelivalinta on Kärpät yli 2,5 maalia.

SKA Pietari – Dinamo Riika

Tiukasti runkosarjan voitosta TsSKA Moskovan kanssa taisteleva SKA Pietari on pelannut jälleen vakuuttavan kauden. Materiaaliltaan joukkue on aivan kirkkainta kärkeä, mutta myös yhteispeli toimii ihailtavalla tavalla. Dinamo Riika on kuulunut myöskin kauden onnistujiin, sillä joukkue taistelee pudotuspelipaikasta. Nyt haaste on vain liian kova, jotta pisteitä tarttuisi mukaan Pietarista.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Katso myös: Video: Urheilufanin unelmamatka Los Angelesiin oli loistava onnistuminen!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut