Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Leijonien murskavoitto jää haaveeksi

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Leijonien murskavoitto jää haaveeksi

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jääkiekon MM-kisoissa, jossa pelataan neljän ottelun kierros. Tässä pelivalinnat perjantaille!

Vetovihjeet triplaukseen:

Itävalta – Norja

Tämän ottelun voittaja ottaa ison askeleen kohti säilymistä, joten panokset ovat korkealla. Norja on materiaaliltaan parempi joukkue ja se on myös saanut levätä otteluun yhden päivän enemmän. Eilen 1-9-tappion Ruotsille kärsinyt Itävalta on heikko nippu, jonka tärkein peli tulee olemaan Italiaa vastaan. Norja yli 2,5 maalia lähtee lapulle.

Ranska – Slovakia

Slovakia on ollut pirteä ilmestys MM-kaukaloissa, mutta hämmästyttävällä tavalla neljästä pelistä on tullut vasta yksi voitto. Kanada ja Saksa hiljensivät kotiyleisön katkeralla tavalla ja se saattoi maksaa Slovakialle jopa jatkopaikan. Nyt on viimeinen mahdollisuus herätä, kun vastassa on selvästi heikompi Ranska. Nyt se voitto vihdoin irtoaa!

Suomi – Iso-Britannia

Leijonat kohtaa ennakkoon lohkon heikoimman joukkueen, Ison-Britannian. Moni odottaa ottelusta täysin brutaalia murskavoittoa, mutta sellaista ei tulla näkemään. Suomi kyllä voittaa ottelun ja lukemat ovat selvät, mutta mitään kaksinumeroisia ei tulla näkemään. Suomen joukkue ei yksinkertaisesti ole sellainen nippu, että se takoisi taululle huimalla hyökkäyspelaamisella rumat lukemat. Leijonat on tiiviiseen viisikkopelaamiseen luottava nippu, joka kaataa varmalla pelillä vastustajat. Alle 8,5 maalia on suorastaan suvereeni pelivalinta perjantaille.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut