Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: La Ligasta löytyvät lauantain parhaimmat pelivalinnat

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: La Ligasta löytyvät lauantain parhaimmat pelivalinnat

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään KHL:stä sekä Espanjan La Ligasta, joka tarjoilee kaksi oikeinkin loisteliasta kohdetta lauantaille.

Vetovihjeet triplaukseen:

Avangard Omsk – Salavat Ufa

Avangard Omsk pääsee hakemaan ensimmäistä kertaa sarjan katkaisua, sillä ottelusarja on joukkueen hyväksi 3-1. Omsk voitti aikaisemmin molemmat kotipelinsä Ufaa vastaan ja teki näihin peleihin yhteensä kahdeksan maalia. Omsk pystyykin tuottamaan sen verran laadukkaita maalipaikkoja ottelusta toiseen, että osumia syntyy väkisinkin. Niin myös tänään. Lapulle lähtee Omskin yli 1,5 maalia.

Real Madrid – Eibar

Real Madrid kärsi viikolla 2-1-tappion Valencialle ja se halutaan varmasti pyyhkiä tänään pois mielestä. Siihen tarjoutuukin loistava mahdollisuus, kun vieraaksi saapuu heikossa vireessä oleva Eibar, joka on yksi sarjan heikoimmista vierasjoukkueista. Nimittäin se on voittanut 14 ottelusta ainoastaan yhden vieraskentällä. Real Madrid tuleekin nappaamaan täyden pistepotin kotiyleisön edessä.

Rayo Vallecano – Valencia

Triplauksen kolmas kohde tulee myös La Ligasta, kun tiukasti Mestarien liigan paikasta taisteleva Valencia saapuu putoamisviivan alapuolella olevan Rayo Vallecanon vieraaksi. Isäntien suurimmat ongelmat ovat puolustuksessa, sillä se on päästänyt koko sarjassa eniten maaleja. Sen sijaan Valencia on äitynyt hurjaan vireeseen, sillä alla on 17 tappiotonta ottelua. Viimeisimpänä joukkue kaatoi Real Madridin numeroin 2-1. Valencian yli 1,5 maalia on oiva valinta lauantaille.

Nappaa ilmaisveto joka viikko ja voita matka jääkiekon MM-kisoihin!

LUE LISÄÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut