Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: La Liga ja CS:GO löysivät tiensä lapulle

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon ja esportsin puolelta, missä lapulle kaivettiin kohteet La Ligasta ja CS:GO-turnauksesta.

Vetovihjeet triplaukseen:

Vitality – BIG

Vitality ja BIG taistelevat perjantaina pääsystä cs_summit 6 -turnauksen finaaliin. Kahden erittäin kovavireisen joukkueen kohtaamisesta on odotettavissa äärimmäisen mielenkiintoinen. Kertoimissa BIG on lyöty suosikiksi, mitä voidaan pitää pienenä ihmeenä, koska Vitalitylta löytyy enemmän tulivoimaa ja varsinkin maailman yhtenä parhaimmista pelaajista pidetty ZywOo on tajuttomassa iskussa. Näin ollen Vitalityn voitto maistuu enemmän kuin hyvin triplaukseen.

Mainos alkaa

Atlético Madrid – Mallorca

Kotijoukkue Atlético Madrid on pakkovoiton edessä perjantaina, jotta joukkue säilyttää edelleen hyvät mahdollisuudet Mestarien liigan paikkaan. Vastustajaksi saapuu putoamisviivan alapuolella oleva Mallorca, joten voitto pitäisi olla otettavissa helposti. Mallorca on voittanut tauon jälkeen ainoastaan yhden ottelun ja tuo tuli viime ottelussa Celta Vigoa vastaan. Sen sijaan Tico on napsinut neljä voittoa ja kaksi tasapeliä, joista viimeisin tuli viime ottelussa Barcelonaa vastaan lukemin 2-2. Perjantai-iltana nähdään kotijoukkueen juhlat, joten lapulle lähtee isäntien yli 1,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!