Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Chelsea ja Liverpool tarjoilevat loistavat kohteet lauantaille

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Chelsea ja Liverpool tarjoilevat loistavat kohteet lauantaille

Vetovihjeet triplaukseen tulevat lauantaina Englannin Valioliigasta ja Espanjan La Ligasta. Perustelut ja pelivalinnat löydät alta.

Vetovihjeet triplaukseen:

Chelsea – Sheffield United

Chelsea saa tänään vastaansa sarjanousija Sheffield Unitedin, jolla ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia Stamford Bridgellä. Frank Lampardin miehistö sai helpottavan avausvoiton viime kierroksella, joten nyt myös itseluottamus on koholla. Chelsean materiaali on selvästi parempi eikä pelaaminenkaan ole ollut huonoa. Muutamat virheet ovat lopulta maksaneet pisteitä ja ne tulevat varmasti kauden mittaan vähenemään. Chelsea yli 1,5 maalia kelpaa lapulle.

Osasuna – Barcelona

Barcelona aloitti kauden tappiolla, mutta viime viikonloppuna tilille napsahti 5-2-voitto Betisistä, kun Antoine Griezmann paukutti hattutempun. Ranskalaisen harteilla on myös Osasunaa vastaan tulosodotuksia, sillä loukkaantumiset riivaavat edelleen. Barcelonan materiaali on kuitenkin täysin ylivertainen tänään, joten ilman Messiäkin tuloksena pitäisi olla voitto. Barcelonan yli 1,5 maalia lukitaan lapulle.

Burnley – Liverpool

Liverpool on aloittanut kauden kolmella voitolla ja yhdeksällä tehdyllä maalilla. Mo Salah on ollut toistaiseksi Poolin selvä ykköstykki, joten hyökkäyksessä on vielä paljon tulivoimaa varastossa. Varsinkin Sadio Mane saattaa jossakin vaiheessa saada ketsuppipullon kunnolla auki ja sitten se on menoa. Liverpoolin yli 1,5 maalia kelpaa lauantain lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut