Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa Kunlunin vieraskaukalossa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat jääkiekon puolelta, mistä tupla saatiin kaivettua KHL-Liiga-kombolla. Tsekkaa pelivalinnat.

Vetovihjeet triplaukseen:

Kunlun – Jokerit

Jokerit kohtaa yhden sarjan heikoimmista joukkueista, kun vastassa on Kunlun. Helsinkiläiset tarvitsevat pisteitä, joten siellä leirissä asenne on taatusti kunnossa tappioiden jäljiltä. Kunlun ei ole millään mittarilla edes haaste, joten lukemat pitäisi revetä jopa aika selviksi. Laitetaan lapulle Jokeri -1,5.

SaiPa – KooKoo 

Mainos alkaa

KooKoo porhaltaa kahdeksan ottelun voittoputkessa eikä hyytymisen merkkejä näy. Joukkue on saanut kilpailukykyisen rosterin kasaan. Kun tähän päälle lyödään ammattitaitoinen valmennus, niin menoa ei voi pitää edes yllättävänä. SaiPa on sen sijaan isoissa ongelmissa, sillä kahdeksan edellistä ottelua on tuonut vain yhden voiton. KooKoo tulee jatkamaan tuota putkea.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!