Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Winnipeg ja Nashville kohtaavat Prime Time -ottelussa

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Winnipeg ja Nashville kohtaavat Prime Time -ottelussa

Vetovihjeet triplauksen päätöspäivään tulevat jääkiekon puolelta, missä pelataan muun muassa KHL:ää ja NHL:ää. Tässä pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet triplaukseen:

Salavat Ufa – Dinamo Riika

Salavat Ufa joutuu taistelemaan vielä tosissaan pudotuspelipaikasta, joten päivän ottelulla on merkittävä panos kotijoukkueelle. Sen sijaan Dinamo Riika jää jälleen kerran rannalle pudotuspeleistä ja se on näkynyt joukkueen otteissa viime aikoina. Muun muassa Jokerit takoi Riikassa taululle numerot 0-7. Salavat Ufa tulee tekemään hakkelusta vierailijoista, joten maaleja sopii odotella. Näin ollen yli 4,5 maalista saatava kerroin kelpaa ehdottomasti lapulle.

Winnipeg Jets – Nashville Predators

Nashville yrittää kääntää suuntaansa valmentajavaihdoksella. Helpotusta tuskaan tuli viime ottelussa, kun joukkue nappasi vieraissa Chicagosta 5-2-voiton. Pekka Rinteen tekemä osuma voi olla todellinen herätys positiivisessa mielessä Predatorsille, joka tarvitsi juuri tuollaista kipinää. Winnipeg tekee maaleja peleistä toiseen, mutta omiin menee aivan liikaa. Nashville on juuri hyökkäyspäässä vaarallinen, joten Jets voi olla yllättävissä ongelmissa. Lähtökohtaisesti illan kamppailun pitäisi tarjota maaleja, joten valitaan lapulle Nashvillen yli 2,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut