Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Kärpät ja TPS kohtaavat Liigassa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigan puolelta, missä pelataan neljän ottelun kierros. Tässä pelivalinnat illalle!

Vetovihjeet triplaukseen:

Kärpät – TPS

Kärpillä on ollut yllättäviä ongelmia läpi kauden. Joukkueen materiaali on hyvä, mutta potentiaalia ei saada lunastettua kaukalon puolella. Nyt tulosten on parannuttava tai kaudesta uhkaa tulla pannukakku. TPS on pelannut ihan kelvollisesti, vaikka se suurin loistokkuus on puuttunut. Lauri Korpikosken loukkaantuminen jättää ison loven hyökkäykseen, joten nähtäväksi jää, miten joukkue suoriutuu ilman kapteeniaan. Nyt on Kärppien aika herätä ja se myös tapahtuu, sillä TPS on ollut ongelmissa viime vuosien aikana Oulussa. Laitetaankin kotivoittoa lapulle.

Pelicans – SaiPa

Pelicans on huikeassa iskussa ja iloinen hyökkäyspeli tuhoaa vastustajan puolustuksia. Varsinkin Ryan Lasch on tällä hetkellä pitelemätön, joten nyt kannattaa vielä nauttia hyökkääjän otteista, koska Liigassa miestä tuskin enää kauaa nähdään. SaiPa on ihan päinvastaisessa tilanteessa, sillä kaukalon ulkopuoliset ongelmat heijastuvat väistämättä joukkueeseen ja nyt kahteen otteluun omissa on soinut 11 kertaa. Pelicans on kotikaukalossa suosikki ja tulee nappaamaan täyden pistepotin.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!