Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Kärpät ja HIFK kohtaavat Liigan huippukamppailussa

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Kärpät ja HIFK kohtaavat Liigan huippukamppailussa

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantaina Liigan ja Englannin Valioliigan puolelta. Lue alta perustelut kohteisiin ja nappaa pelivalinnat talteen.

Vetovihjeet triplaukseen:

HPK – Jukurit

HPK taistelee vielä tiukasti kuuden joukkoon pääsemisestä, joten tänään on lähes pakkovoiton paikka, kun vastaan asettuu tyhjennysmyynnin suorittanut Jukurit. Tasoero joukkueiden välillä on niin valtava, että HPK ei yksinkertaisesti voi menettää pisteitä kotikaukalossa.

Kärpät – HIFK

Kärpät vahvisti joukkuettaan entisestään, joten kasassa alkaa olemaan melko hurja nippu. HIFK on aiheuttanut isoja ongelmia oululaisille tällä kaudella, vaikka ottelut ovat olleet vahvasti Kärppien hallussa. Maalit kuitenkin tulevat varmasti myös HIFK:n verkkoon, joten turhia murheita ei kannata kantaa. HIFK:lla riittää poissaoloja ja se antaakin valtavasti tasoitusta isännille. Kärppien voitto tuoksuu vahvasti ilmassa.

Wolves – Leicester

Kolmantena oleva Leicester on pelannut hienon kauden ja Mestarien liigan paikka on täysin omissa käsissä. Myös Wolves on pelannut kelpo kauden eikä nousu neljän joukkoonkaan olisi mahdottomuus. Kahden loistavan joukkueen välinen vääntö tarjoilee varmasti viihdettä ja maaleja. Otetaan Triplauksen kruunuksi Leicesterin yli 0,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut