Vetovihjeet Triplaukseen – päivä 1: Jokerit laittaa tappioputkelle stopin!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet Triplaukseen tulevat tänään HPK-Kärpät-ottelusta sekä KHL-matsista Jokerit-Torpedo. Tsekkaa perustelut alta.

Mikäli et ole ennen osallistunut Triplaus-kampanjaan, niin lisätietoa ideasta ja säännöistä löydät sivuiltamme löytyvästä artikkelista ”Mikä ihmeen Triplaus? – Tästä hauskassa kampanjassa on kyse

Vetovihjeet Triplaukseen:

HPK – Kärpät

Hämeenlinnassa kohtaa kaksi todella hyvävireistä joukkuetta, joten tarjolla on varmasti laadukas kiekkoilta. Kärpät on ottelussa suosikki, sillä joukkue on vaan niin jäätävän kovassa kunnossa ilta toisensa jälkeen. HPK on selvinnyt melko loistavasti ykkösvahtinsa loukkaantumisesta, sillä tuuraajat ovat olleet iskussa. Nyt testi on kuitenkin kovin mahdollinen, kun vastaan asettuu sarjaa johtava Kärpät. Vierasjoukkueen hyökkäysmateriaali on sitä luokkaa, että maalipaikkoja syntyy väkisinkin. Oululaisten yli 2,5 maalia tarjoilee sellaisen kertoimen, että sitä ei voi jättää väliin.

Jokerit – Torpedo

Jokerit on hävinnyt neljä peräkkäistä kotiottelua ja varsinkin keskiviikkona tullut tappio Ak Bars Kazanille oli karvas, sillä helsinkiläiset olivat loistavasti pelin päällä. Hallitseva mestari oli kuitenkin tyly omissa paikoissaan, joten pisteet lähtivät vierailijoiden matkaan. Nyt vastus on ennakkoon selvästi heikompi, kun vieraaksi saapuu Torpedo. Jokereilla on varmasti valtaisa halu laittaa tuo tappioputki poikki ja tänään se myös menee, sillä Jokerit ei toistamiseen lahjoita pisteitä, mikäli maalivahtipeli on hiukankin paremmissa kantimissa. Jokereiden voittoa lapulle!

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Katso myös: Video: Urheilufanin unelmamatka Los Angelesiin oli loistava onnistuminen!