Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa perjantaina Sibirin

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa perjantaina Sibirin

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jääkiekon puolelta, missä pelataan todella mielenkiintoisia kamppailuita. Tässä pelivalinnat.

KISA! Veikkaa Snookerin UK Championshipin voittaja ja voita VIP-matka The Mastersiin!

Vetovihjeet triplaukseen:

HIFK – Kärpät

Kärpät porhaltaa 11 ottelun voittoputkessa eikä joukkueesta näytä löytyvän lainkaan heikkouksia. HIFK on parantanut viime viikkoina hurjasti, joten perjantaina on luvassa huikea matsi. Kärpät on kuitenkin sen askeleen verran kovempi joukkue, mikä tiukassa paikassa ratkaisee. Kärpät ML on kohde tähän peliin.

Ak Bars Kazan – Sotshi

Ak Bars Kazan on ollut totutusti tälläkin kaudella KHL:n kirkkainta kärkeä. Joukkueen materiaali on niin valtavan laaja, minkä lisäksi työmoraali on kunnossa. Sotshi on valitettavasti vieraskaukalossa lähes mahdottoman urakan edessä, joten lähdetään laittamaan betsit sisään kotijoukkueen kautta. Kazan yli 2,5 maalia lapulle.

Jokerit – Sibir

Sibir saapuu Helsinkiin todellisessa syöksykierteessä, sillä alla on peräti kahdeksan peräkkäistä tappiota. Sen sijaan Jokerit on neljän ottelun pisteputkessa, minkä aikana on irronnut yhteensä kolme voittoa ja yksi rankkaritappio. Jokerit on kotikaukalossa suosikki ja pisteet tulisivat todella tarpeeseen tasaisessa läntisessä konferenssissa. Laitetaan lapulle isäntien yli 1,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut