Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jääkiekolla urakka käyntiin

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jääkiekolla urakka käyntiin

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jääkiekon puolelta, missä pudotuspelit ovat täydessä vauhdissa. Alta löydät pelivalinnat ja perustelut kohteisiin.

Vetovihjeet triplaukseen:

TsSKA Moskova – Dynamo Moskova

TsSKA Moskova aloitti ottelusarjan ryminällä, sillä joukkue nappasi heti kärkeen 4-1-voiton. Dynamo oli kieltämättä aika aseeton, joten joukkueen on keksittävä joku suurempi lääke peliinsä, sillä enää pelkkä puolustaminen ei riitä. TsSKA valtava hyökkäysvoima sai aikaa pitkiä pyörityksiä ja se tuotti järjestäen maalipaikkoja. TsSKA tuskin luopuu hyvästä pelihuumorista, vaan sama tulee jatkumaan tänään. Yli 3,5 maalia on pelivalinta triplaukseen.

SKA Pietari – Lokomotiv Jaroslavl

SKA Pietari nappasi helpottavan avausvoiton, kun joukkue kaatoi Lokomotivin numeroin 1-0. Tänään tuskin mikään tulee muuttumaan, mutta maaleja saattaa olla luvassa pari enemmän. SKA Pietari on iso suosikki varsinkin kotikaukalossa, joten vain kotivoittoa voi pitää lähtökohtana. SKA Pietarin yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

AIK – Oskarshamn

Kolmas kohde tulee Ruotsin HockeyAllsvenskanin nousukarsinnoista, jossa AIK kohtaa Oskarshamnin. Voitot ovat tällä hetkellä 1-1, sillä kumpikin joukkue voitti kotipelinsä. AIK:n kotietu on kovaa luokkaa, joten se voi olla yksi ottelusarjan ratkaisusta. Avausottelussa AIK jyräsi Oskarshamnin ylitse numeroin 5-1, joten siltä kantilta lapulle lähtee AIK:n yli 2,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut