Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Futiskohteilla urakka käyntiin!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Futiskohteilla urakka käyntiin!

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään hieman eksoottisemmasta suunnasta, sillä kohteet poimittiin Irlannista ja Islannista.

Vetovihjeet triplaukseen:

St. Patricks – Finn Harps

Triplauksen ensimmäinen kohde tulee Irlannin liigasta, jossa yhteen iskevät St. Patricks ja Finn Harps. Vierasjoukkueen kausi on sujunut surkeissa merkeissä, sillä joukkue majailee sarjajumbona. 21 otteluun onkin kertynyt ainoastaan kymmenen pistettä, joten juurikaan huonommin ei olisi voinut sujua. Finn Harps on pelannut tällä kaudella kymmenen vieraspeliä ja näistä on irronnut kolme pistettä. Omiin on kolissut peräti 25 maalia, joten keskimäärin vieraissa maaleja on mennyt 2,5 osumaa ottelua kohden. Lapulle lähtee St. Patricks yli 1,5 maalia.

Fylkir – Breidablik

Toinen kohde tulee eksoottisesta Islannin liigasta, jossa sarjakärki Breidablik matkustaa Fylkirin vieraaksi. Breidablik on aloittanut kauden mainiosti, sillä seitsemästä pelistä on irronnut 16 pistettä ja osumia on syntynyt 13 kappaletta. Fylkir sen sijaan on kerännyt seitsemään peliin yhdeksän pistettä, joten aivan yhtä lennokkaasti ei ole isäntien kausi lähtenyt käyntiin. Hyvällä itseluottamuksella painava Breidablik onnistunee maalinteossa, vaikka vieraskentällä peli pelataankin. Laitetaan lapulle rohkeasti joukkueen yli 1.5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut