Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Saksan Bundesliigassa mielenkiintoinen iltamatsi

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Saksan Bundesliigassa mielenkiintoinen iltamatsi

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Irlannin liigasta sekä Saksan Bundesliigasta. Tässä perustelut ja pelivalinnat perjantai-illan matseihin!

Vetovihjeet triplaukseen:

UC Dublin – Dundalk

UC Dublin on hävinnyt sarjassa viisi peliä putkeen ja omiin on mennyt yhteensä 25 maalia. Sarjajumbon tilanne onkin todella lohdutun, sillä putoaminen alkaa näyttämään päivä päivältä todennäköisemmältä. Nyt vastaan asettuu sarjakärjessä oleva Dundalk, joka on neljästi tällä kaudella kaatanut UC Dublinin. Näissä peleissä Dundalk on painanut 11 maalia, joten hyvällä syyllä myös tänään on ennustettavissa murskalukemia.

Möenchengladbach – Leipzig

Leipzig lähti tähän kauteen uudessa komennossa, kun Saksan kovimmaksi valmentajalupaukseksi ristitty Julian Nagelsmann otti vetovastuun joukkueesta. Alku on ollu lupaava, sillä kasassa on kaksi voittoa ja kuusi tehtyä maalia. Möenchengladbach ei ole huono joukkue, mutta Leipzigillä on kaikki avaimet hakea voitto myös vieraista. Luotetaan siihen myös triplauksessa!

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut