Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigassa täysi seitsemän ottelun kierros

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigassa täysi seitsemän ottelun kierros

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Liigasta, jossa pelataan perjantai-iltana seitsemän ottelun kierros. Tässä perustelut ja pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet triplaukseen:

Ilves – Kärpät

Ilveksen alkukausi on ollut murheellinen, sillä alla on kolme peräkkäistä tappiota ja omissa kolisee pelottavan kovalla tahdilla. Sen sijaan Kärpät on voittanut kaikki kauden kolme otteluaan, vaikka joukkue ei ole vielä esittänyt mitään ihmeellistä. Kärppien materiaali ja yksilötaito on sitä luokkaa, että Ilves ei nykyisellä pelillä pysty pitämään oululaisjoukkuetta poissa maalipaikoilta.

HIFK – HPK

Helsingissä pelataan tänään mielenkiintoinen ottelu, kun viime kaudella HPK:ta edustaneet Otto Paajanen ja Teemu Turunen kohtaavat entisen seuransa HIFK-nutussa. Isännät ovat kotietunsa turvin suosikki, mutta HPK on jälleen alkukaudesta osoittanut olevansa nimenomaan vahva joukkue. Näin ollen ei olisi suurikaan ihme, mikäli verkot heiluisivat molemmissa päissä kenttää. Laitetaan lapulle yli 4,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut