Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Ilves ja HJK kohtaavat kärkikamppailussa

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Ilves ja HJK kohtaavat kärkikamppailussa

Vetovihjeet triplaukseen tulevat lauantaina Veikkausliigasta, jossa pelataan äärimmäisen mielenkiintoisia kamppailuita. Tässä pelivalinnat!

Vetovihjeet triplaukseen:

Ilves – HJK

Tästä pelistä ei panoksia puutu, sillä Ilveksellä on mahdollisuus tehdä sensaatiosta entistä todennäköisempi, mikäli joukkue onnistuu voittamaan HJK:n. Sen sijaan Klubin mestaruustaistelu huutaa kolmea pistettä, joten viheriöllä tullaan näkemään raastava kamppailu pisteistä. HJK on materiaaliltaan parempi, mutta Ilveksen peli on paremmassa uomassa. HJK on kuitenkin saanut peliään parempaan iskuun viime viikkoina, joten Ilves joutuu suuren haasteen eteen. Joukkueiden välinen historia ei lupaa hyvää Ilvekselle, sillä edellinen voitto on vuodelta 2016. HJK yli 0,5 maalia tarjoilee sellaisen kertoimen, että sitä ei voi ohittaa.

KPV – SJK

KPV nappasi VPS:stä arvokkaan voiton, mutta seuraavassa ottelussa tuli kylmää kyytiä, kun IFK Mariehamn oli parempi numeroin 3-0. SJK:n esitykset ovat ailahdelleet, mutta viime ottelussa tullut 1-0-voitto antoi varmasti jälleen ison annoksen itseluottamusta. SJK tarvitsee kipeästi pisteitä, jotta paikka ylemmästä loppusarjasta irtoaa. Tämän parempaa mahdollisuutta siihen ei tule. SJK:n voittoa lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut