Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigassa on täysi tohina päällä!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigan puolelta, missä pelataan muun muassa huippukamppailu HIFK-Kärpät.

Vetovihjeet triplaukseen:

HIFK – Kärpät

Yksi perjantain herkullisimmista otteluista pelataan Liigassa, kun Kärpät matkustaa Nordikselle HIFK:n vieraaksi. Isännät saavat otteluun kovan vahvistuksen, kun Antti Suomela tekee debyyttinsä joukkueessa. HIFK:n hyökkäys on materiaaliltaan varmasti jopa Kärppiä kovempi, mutta kokonaisvaltaisesti Kärpät on hienoinen suosikki otteluun.

Kummaltakin löytyy hyökkäysvoimaa riittämiin, joten otetaan hieman erikoisemmalta vaikuttava kohde lapulle, sillä laitetaan molemmat tekemään vähintään 2 maalia.

Mainos alkaa

KalPa – Tappara

Tappara aloitti kauden nöyryyttävällä tappiolla, mutta sen jälkeen tilille tuli rutiinilla napattu 4-0-voitto. Tappara on materiaaliltaan selvästi parempi nippu, joten KalPa on ennakolta kotikaukalossakin altavastaaja. Otetaan kuitenkin pieni varmistus KalPan venymisestä ja laitetaan lapulle Tapparan ML-voitto.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!