Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: HIFK ja Jokerit lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Liigasta ja KHL:stä, missä luotetaan helsinkiläisjoukkueen voimaan. Tässä pelivalinnat illalle!

Vetovihjeet triplaukseen:

Ässät – HIFK

HIFK:lla on alla nöyryyttävä kotitappio Jukureille, joten nyt on varmasti asenne kunnossa, kun matka käy Poriin. Sen sijaan Ässien vire on sysimusta ja joukkue tuntuu olevan täysin tuuliajoilla. HIFK:lla on parempi materiaali ja myös peli on selvästi paremmassa iskussa, joten lähdetään hakemaan lapulle vierailijoiden vähintään kahden maalin voittoa.

Jokerit – Severstal

Jokereilla on alla 10 perättäistä voittoa, joten vire on suorastaan sensaatiomainen. Nyt vastaan tulee Severstal, joka ei kuulu missään nimessä KHL:n kärkiseurojen joukkoon. Jokereilla pitäisikin olla kaikki eväät napata selvä kotivoitto ja tähän myös luotetaan. Lapulle Jokerit -1,5.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!