Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Ranska ja Portugali kohtaavat illan herkkupalassa!

vetovihjeet Triplaus päivä 3 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon sekä esportsin puolelta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat sunnuntaihin!

Vetovihjeet triplaukseen:

Ranska – Portugali

Ranska ja Portugali tarjoilevat todellisen huippukamppailun sunnuntai-iltaan! Kumpikin on aloittanut Nations Leaguen kahdella voitolla, joten myös molempien itseluottamus on tapissa. Ranska on materiaaliltaan asteen verran laadukkaampi, joten sieltä pieni etu saadaan isännille. Myös kotietu tuo pienen lisäyksen, joten Ranskan voitto kelpaa lapulle mainiolla 2.48 kertoimella.

OG – FaZe Clan

Mainos alkaa

IEM New York -turnauksen finaali pelataan sunnuntaina klo 17:00. Mestaruuteen vaaditaan kolme kartta voittoa, joten kyseessä on normaalia pidempi ottelu. Kahden huippuvireessä olevan joukkueen kohtaamisesta tuskin saadaan mitään ylijuoksua, joten molemmat tulevat taatusti ottamaan ainakin yhden karttavoiton nimiinsä. Yli 3,5 karttaa on oiva valinta triplaukseen.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!