Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Futiksen maalimäärillä perjantaihin!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään futiksesta ja lapulle valikoitui overeita peräti kolmen eri maan pääsarjasta. Alla kohteet ja perustelut.

Vetovihjeet triplaukseen:

Hertha – Union Berlin

Union Berlin on esiintynyt sarjanousijaksi varsin kelvollisella tavalla, sillä joukkue löytyy tällä hetkellä Bundesliigan keskikastista.

Vieraspeleissäkin homma on sujunut, sillä joukkue on lokakuun jälkeisessä 14 vierasmatsissaan jääny maaleitta vain Dortmundia vastaan. Kun tähän yhtälöön lisätään se, että Herthan matseissa maaleja on syntynyt roppakaupalla Union Berlinin yli 0,5 maalia.

Mainos alkaa

Soligorsk – Belshina

Belshinan kohtalo on ollut ajautua Valko-Venäjän sarjajumboksi, sillä kasassa yhdeksästä matsista on tasan kolme pistettä.

Soligorsk puolestaan voisi tänään voitolla nousta jopa sarjakakkoseksi. Viimeaikaiset otteet antavatkin luvan olettaa, että Belshinalle on luvassa tyly reissu.

Napataan tästä matsista lapulle Soligorskin yli 1,5 maalia.

Vikingur – Runavik

Lapun viimeinen kohde – ja samalla suurin kerroin – napataan Färsaarten futisliigasta. Runavik tehtaili sarjakauden kahdessa ensimmäisessä matsissa kummassakin kolme osumaa, joten maalijyvä tuntuu olevan kohdillaan.

Runavikin kolme viimeisintä virailua Vikingurin kotikentällä ovat tuoneet kolme runsasmaalista voittoa (1-2, 0-3, 2-3), joten painetaankin lapulle vieraiden yli 1,5 maalia!

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!