Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: OG taistelee lohkovoitosta ESL Pro Leaguessa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään CS:GO-pelin parista sekä Valko-Venäjän urheilusarjoista, joissa jatketaan edelleen normaaliin tapaan. Tässä pelivalinnat!

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

Pelikuponki 1:

FaZe – OG

OG:n voittoputki katkesi torstaina, kun joukkue hävisi tiukan taistelun jälkeen 2-1. Nyt edessä on kova haaste, kun vastaan asettuu FaZe. Se varmasti herättää myös OG:n torstaita parempaan esitykseen, sillä nyt joukkue on jälleen altavastaaja ja paineet ovat pienemmät. Panokset ottelussa ovat hurjat, joten luvassa on varmasti äärimmäisen tiukka taistelu. Yli 2,5 karttaa kuulostaa erinomaiselta valinnalta otteluun.

mousesports – G2 Esports

Mainos alkaa

Kahden todellisen huippujoukkueen kohtaaminen, jossa panoksena voi olla jopa lohkovoitto, kun taas vastaavasti tappion kärsinyt joukkue saattaa pudota kokonaan ulos turnauksesta. Ei tarvitse olla ennustaja, kun toteaa, että luvassa on todella tasainen kohtaaminen, jossa pienet marginaalit ratkaisevat. Luotetaan, että kamppailussa mennään aivan pidemmän kaavan kautta ja voittaja ratkaistaan vasta kolmannessa kartassa.

Tämä lappu osallistuu Triplaus-kampanjaan!

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Tämän lapun kohteet tulevat Valko-Venäjän pääsarjoista. Ylin matsi on jääkiekkoa ja kaksi alinta puolestaan futista.

Yunost Minsk – Soligorsk

Yunost nappasi Valko-Venäjän lätkäliigan neljännessä finaalissa arvokkaan 3-0-vierasvoiton ja siirtyi finaalisarjassa 3-1-johtoon.

Tänään runkosarjan ykkösellä on paikka nostella mestaruuskannua kotikaukalossaan. Soligorskin eväät tuntuvat jo kovin syödyiltä, joten isketään lapulle kotijoukkueen voitto.

Dinamo Minsk – Zhodino

Dinamo hävisi viikonloppuna paikalliskamppailun FC Minskiä vastaan. Maalinteosta tämä ei kuitenkaan varsinaisesti jäänyt kiinni, sillä joukkue onnistui kahdesti. Homma kääntyi kuitenkin tappioksi, sillä paikallisvastustaja osui peräti kolmesti.

Zhodino puolestaan on aloittanut kautensa kahdella 1-0-voitolla, mutta viime kaudella joukkue oli varsinkin Dinamoa vastaan jopa ilmiliekeissä, sillä se nappasi murskaavat voitot (4-0, 3-0) molemmista kohtaamisista.

Yli 1,5 maalia on valintamme illan matsiin.

Belshina – Gorodeja

Kumpikin on aloittanut kauden surkealla tavalla: Belshina on hävinnyt omat ottelunsa 0-1 ja 1-3, kun puolestaan Gorodeja on hävinnyt 0-1 ja 0-2, joten joukkueelta on vielä kauden avausmaalikin tekemättä. Tästä ottelusta tuskin on luvassa mitään ilotulitusta osumien suhteen, joten alle 2,5 maalia kuulostaa hyvältä valinnalta.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!