Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jalkapallon EM-karsinnat tarjoavat viihdettä iltaan

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jalkapallon EM-karsinnat tarjoavat viihdettä iltaan

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon EM-karsinnoista, jossa on todella vauhdikas iltapuhde tiedossa.

Vetovihjeet triplaukseen:

Englanti – Tshekki

”It’s Coming Home” -lause alkaa kaikumaan jälleen perjantaina, kun Englanti aloittaa matkan kohti jalkapallon arvokisoja. Englanti on viime vuosina nostanut rajusti osakkeitaan, sillä maa on pystynyt jalostamaan todellisia tähtiä Valioliigaan. Joukkueesta löytyy laatua joka paikalle, mutta varsinkin hyökkäys on priimaa. Tshekki jää valitettavasti tänään jalkoihin Englannissa.

Portugali – Ukraina

Portugali aloittaa EM-karsinnat kotiottelulla, kun vastaan asettuu Ukraina. Isännät saivat mieluisia uutisia alla, kun Cristiano Ronaldo palasi jälleen maajoukkueen mukaan. Portugali on kotikentällä selvä suosikki ottelun voittajaksi, sillä löytyyhän hyökkäystä Ronaldon lisäksi myös huimassa vireessä oleva Bernardo Silva. Lapulle lähtee isäntien yli 1,5 maalia.

Andorra – Islanti

Piskuinen Andorra saa vieraakseen viime vuosina futismaailmaa ihastuttaneen Islannin. Islannin Nations League jätti paljon parantamisen varaa, joten joukkueella on varmasti kovat näytönhalut. Islannilla ei ole varaa todellakaan menettää pisteitä Andorraa vastaan. Islanti on paria pykälää laadukkaampi joukkue ja se tulee varmasti näkymään kentällä.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut