Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Pystyykö vanha ENCE-kokoonpano suorittamaan?

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään peleistä Dignitas-ENCE ja mousesports-FaZe. Lue perustelut ja tsekkaa pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet triplaukseen:

Dignitas – ENCE

Joukkueet kohtasivat eilen Elisa Invitational -turnauksen puolella ja tuo ottelu meni ENCEn nimiin. Kyseessä oli kuitenkin vain yhden kartan matsi, joten siltä kantilta tänään on täysin erilainen peli. Kaiken lisäksi Jamppi ei ole pelikelvollinen tänään, joten xseveN palaa kehiin. Tuo laskee ehdottomasti ENCEn osakkeita, sillä Jamppi osoitti torstaina olevansa äärimmäisen kova vahvistus. Dignitas on ollut pirteä viime peleissä, joten luvassa on tasainen vääntö. Yli 2,5 karttaa on oiva valinta lapulle.

mousesports – FaZe

Kahden todellisen huippujoukkueen kohtaaminen, joten tekemisen taso on täyttä timanttia. Molemmissa joukkueissa on kirkkaita yksilöitä ja joukkuepelaaminen on hiottu tappiin. Olisi suoranainen ihme, jos tästä matsista tulisi jomman kumman selvän ylijuoksu. Näin ollen lähdetään tähänkin kamppailuun kohteella yli 2,5 karttaa.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!