Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: CS:GO-kohteet ovat perjantain sana!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään ESL One Cologne -turnaus, josta kaivetaan lapulle kaksi kohdetta. Tässä pelivalinnat!

Vetovihjeet triplaukseen:

Astralis – Ninjas in Pyjamas

Tanskalainen Astralis on tekemässä kovaa nousua takaisin maailman eliittiin kokoonpanovaihdosten jälkeen. Astraliksen tekeminen ESL One Cologne -turnauksessa on ollut jopa häkellyttävän kovaa ja se kielii vain siitä, että palaset ovat loksahtelemassa kohdilleen ja viime vuodet peliä hallinnut organisaatio on heräilemässä viime kuukausien koomasta. Ninjas in Pyjamas pystyy varmasti haastamaan tanskalaiset, joten mikään läpihuuto-juttu pelistä tuskin tulee. Yli 2,5 karttaa kelpaa lapulle!

Evil Geniuses – FURIA

Joukkueet ovat kohdanneet kesän aikana useamman kerran ja toistaiseksi Evil Geniuses on ollut vahvempi. Toki ottelut ovat venyneet aina kolmanteen karttaan, joten helpolla ei ole voittajaa saatu ratkaistua. Kumpikin on oivassa vireessä, joten jälleen tarjolla on huippukamppailu. Tasaista tulee olemaan myös tänään, joten lapulle lähtee FURIA +1,5.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!