Vetovihjeet Triplaukseen – päivä 1: Barcelona aloittaa kautensa La Ligassa

Vetovihjeet Triplaukseen – päivä 1: Barcelona aloittaa kautensa La Ligassa

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Euroopan huippusarjoista, jossa luotetaan suurseurojen voimaan. Tässä perustelut ja pelivalinnat illalle!

Vetovihjeet triplaukseen:

Athletic Bilbao – Barcelona

Barcelona aloittaa kauden ilman Lionel Messiä, joka kärsii loukkaantumisesta. Tuo tuskin tulee haittaamaan, sillä hyökkäys on äärettömän kova Antoine Griezmannin tulon myötä. Näin ollen kärkikolmikko tulee olemaan jäätävän laadukas ja penkiltäkin on varaa heittää kehiin vielä Coutinho. Athletic Bilbaon kotiluola on inhottava paikka pelata, mutta Barcelonan materiaali on sen verran parempi, että voiton olisi syytä irrota. Vierasvoittoa lapulle!

Lyon – Angers

Kumpikin aloitti kauden vakuuttavalla voitolla, joten itseluottamus on tapissa. Lyon pelaa nyt kauden ensimmäisen kotiottelun, joten latautumisen kanssa ei pitäisi olla ongelmia. Lyon on materiaaliltaan parempi joukkue ja kotietu lisää entisestään tasoeroa. Lyonin pitäisi marssia selvään voittoon.

Bayern München – Hertha

Hallitseva mestari Bayern München aloittaa kauden kotiottelulla Hertha Berliniä vastaan. Suosikista ei ole mitään epäselvyyttä, sillä Bayern on jokaisella mittarilla parempi joukkue. On vaikea löytää mitään syytä, millä Hertha pystyisi haastamaan kotijoukkueen. Bayernin voitto pitäisi olla saletti.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut