Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: CS:GO-otteluilla viikonloppu vauhtiin!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään CS:GO:n puolelta, missä luotetaan Astraliksen ja OG:n voittoihin!

Vetovihjeet triplaukseen:

Gambit – Astralis

Astraliksen nimen ovat kuulleet varmasti kaikki vähänkin perillä olevat. Tanskalaisjoukkue on palannut jälleen tuttuun mestarijoukkueeseensa ja tekeminen alkaa olemaan jälleen pikku hiljaa ylivoimaisella tasolla. Gambit ei ole todellakaan Astraliksen tasoinen jengi, joten voittajasta ei tarvitse keskustella.

Mainos alkaa:

BIG – OG

Aleksib ja OG ovat tiukassa paikassa perjantaina, kun vain voittaja jatkaa eteenpäin. Vastaan tulee saksalainen BIG, joka hävisi eilen Virtus.prolle. Myös OG voitti edellisessä keskinäisessä BIGin, joten kaikki ainekset on tänäänkin voittoon. Kertoimissa BIG on asetettu suosikiksi, mutta kyseessä on täysin ympäripyöreä kamppailu. Näin ollen OG:n kerroin kelpaa lapulle.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!