Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Futiksella yritetään saattaa homma maaliin!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Futiksella yritetään saattaa homma maaliin!

Vetovihjeet triplaukseen löytyy sunnuntaina jalkapallon puolelta, missä Pohjoismaat ovat vahvasti edustettuna. Tässä pelivalinnat!

Vetovihjeet triplaukseen:

IFK Göteborg – AFC Eskilstuna

IFK Göteborg on Allsvenskanissa viidentenä, mutta matkaa kolmanteen sijaan on ainoastaan kolme pistettä. Sunnuntaina vieraaksi saapuu toisesta päästä sarjataulukkoa löytyvä AFC Eskilstuna, joka on voittanut 15 ottelusta ainoastaan kaksi. Göteborg on joukkueista laadukkaampi, joten lapulle lähtee isäntien yli 1,5 maalia.

FC Inter – FC Honka

Turussa pelataan sunnuntaina isoista panoksista, kun kaksi kärkikahinoissa olevaa seuraa iskee vastakkain. FC Inter nappasi viikolla upean voiton Bröndbystä, mutta jatkopaikka jäi kuitenkin haaveeksi. Sen sijaan Honka on saanut rauhassa latautua tähän otteluun, joten siltä kantilta espoolaisilla saattaa olla pieni etulyöntiasema. FC Interin pelit ovat tarjonneet tällä kaudella viihdettä ja sitä on varmasti luvassa myös sunnuntaina, sillä Hongalla on laadukas hyökkäys. Vierasjoukkueen yli 0,5 maalia kuulostaa hyvältä valinnalta.

Molde – Sarpsborg

Norjan Eliteserienin kärjessä oleva Molde on pelannut upean kauden, sillä 15 ottelusta on tullut peräti 30 pistettä. Sen sijaan Sarpsborg on ollut tällä kaudella sarjan heikoimpia joukkueita, sillä sijoitus on vasta 15. Molde on äärimmäisen kova kotijoukkue, joten on vaikea nähdä, että se onnistuisi ryssimään tämän pelin kotiyleisön edessä.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut