Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jokerit saa vieraakseen Spartak Moskovan

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jääkiekon puolelta, missä pelataan vahva kattaus sekä Liigaa että KHL:ää.

Vetovihjeet triplaukseen:

KooKoo – Tappara

KooKoo on hävinnyt edellisestä kuudesta peräti viisi. Tilannetta ei helpota se, että joukkueen ykköstykki Trevor Mingoia on koko loppukauden sivussa. Tappara sai kankean startin kauteen, mutta tekeminen on parantanut pelien edetessä. Edelleen potentiaalia on varastossa, joten tulokset parantuvat varmasti entisestään. Tapparan ML-voitto kuulostaa hyvältä perjantaille.

Jokerit – Spartak Moskova

Mainos alkaa

Jokereilla on käynnissä todella hyvä vaihe, mikä oli odotettavissakin, kunhan pelaajat tervehtyvät kokoonpanoon. Materiaali on laadukas ja yhteispeli toimii, niin siinä on eväät voittavaan kiekkoon. Spartak on ollut tällä kaudella pettymys ja varsinkin Jori Lehterän loukkaantuminen on ajanut joukkueen melkoiseen syöksykierteeseen. Jokerit vei edellisen keskinäisen Helsingissä 7-1. Tänään tuskin nähdään murskavoittoa, mutta kotivoitolla lähdetään liikenteeseen.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!