Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Leicester ja Man City kohtaavat Community Shieldissä

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon puolelta, missä muun muassa ranskalaisjätti PSG aloittaa Ligue 1 -kautensa.

Vetovihjeet triplaukseen:

Troyes – PSG

PSG:n viime kausi oli suuri pettymys, sillä joukkueelta jäi voittamatta sekä Mestarien liiga että Ranskan pääsarja. Nyt joukkueella on hurjat paineet onnistua, sillä vahvistuksia on tuotu jälleen iso nippu kesän aikana. Jos tuloillaan on vielä Lionel Messi, niin mikään muu ei riitä kuin Mestarien liigan voitto ja Ranskasta kaikki mahdolliset pokaalit. Troyes ei ole millään mittarilla PSG:n tasoinen jengi ja lukemat voivat repsahtaa isoiksikin.

Leicester – Manchester City

Englannin kausi käynnistyy perinteikkäällä Community Shieldillä, jossa kohtaavat FA Cupin voittaja sekä Valioliigan mestari. Man City on jälleen suurin suosikki hallitsemaan Englannin kenttiä, mutta moni tähti uupuu lauantain pelistä. Materiaali on kuitenkin niin käsittämättömän laaja, että avaus tulee olemaan laadukas. Leicester ei ole huono joukkue, mutta Cityn pelitapa ja materiaali jyräävät lauantaina voittoon.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!