Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Liverpool ja Wolves kohtaavat Valioliigassa

vetovihjeet Triplaus päivä 3 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään KHL:n sekä Valioliigan puolelta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat sunnuntai-illalle.

Vetovihjeet triplaukseen:

Ak Bars Kazan – Avtomobilist

Itäisen konferenssin kärjessä oleva Ak Bars Kazan on voittanut yhdeksästä edellisestä pelistä peräti seitsemän. Sen sijaan sunnuntain vastustaja Avtomobilist on seitsemän ottelun tappioputkessa, joten pieni kriisi alkaa olemaan joukkueen yllä. Joukkueet kohtasivat vajaa kuukausi sitten ja tuolloin Kazan voitti puhtaasti 3-0. Myös tänään lapulle haistellaan kotivoittoa.

Liverpool – Wolves

Triplauksen toinen kohde tulee Valioliigasta, jossa Liverpool saa vieraakseen Wolvesin. Pelissä on isot pisteet, sillä sarjan kärki on todella tiukka ja yksikin voitto muuttaa jopa radikaalisti asemia. Liverpoolilla on muutamia poissaoloja, mutta korvaajia kuitenkin löytyy. Sen sijaan Wolvesin ei pysty millään korvaamaan joukkueensa maalipyssyä Raul Jimeneziä, joka loukkaantui vakavasti viime viikonloppuna. Liverpoolin kotivoitto kelpaakin mainiosti lapulle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!