Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: KHL- ja CHL-kiekkoa lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantaina jääkiekon puolelta, mistä pelivalinnat löytyivät sekä CHL:n että KHL:n puolelta. Tsekkaa täältä!

Vetovihjeet triplaukseen:

Bremerhaven – TPS

TPS on kovassa paikassa Saksassa, sillä nyt pitäisi voitto irrota, mikäli haluaa haaveilla jatkopaikasta CHL:ssä. Bremerhaven yllätti TPS:n Turussa, joten nyt olisi revanssin paikka. Kaikki ainekset siihen on olemassa, mutta nyt peli on oltava uomissa koko 60 minuuttia. Luotetaan laadukkaasti valmennetun TPS:n ryhdistäytyvän ja laitetaan lapulle vierasvoitto.

Dynamo Moskova – Dinamo Minsk

Dynamo Moskovalla on jälleen todella kova materiaali kasassa ja menestystä odotetaan. Dinamo Minsk nojaa pitkälti ulkomaalaishankintoihin, joiden onnistuminen on kaikki kaikessa menestymisen kanssa. Isännät ovat askeleen verran kovempi joukkue ja kotietu lisää voiton todennäköisyyttä, joten lähdetään kotivoitolla liikkeelle.

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!