Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: EM-kisoissa mennään viimeisiä puolivälieriä!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat lauantain jalkapallon EM-kisoista, joissa taistellaan viimeisistä välieräpaikoista. Tsekkaa pelivalinnat!

Vetovihjeet triplaukseen:

Tshekki – Tanska

Tanska on toipunut vakuuttavasti dramaattisesta turnauksen alusta ja joukkuetta ei voida missään nimessä sulkea pois mestaruustaistosta. Varsinkin, kun joukkueen kaavio on oikein mainio ja nyt vastaan asettuva Tshekki on materiaaliltaan heikompi nippu. Lähdetään hakemaan lapulle Tanskan yli 0,5 maalia.

Ukraina – Englanti

Englanti on kisojen suurin mestarisuosikki, sillä joukkueelle on kaikki pedattuna finaaliin asti. Ukraina ei ole millään tapaan Englannin tasoinen joukkue, vaan tasoeron pitäisi olla selvä. Materiaali on Englannilla täysin toista luokkaa ja pelaajien vireystila on selvästi parempi kuin Ukrainalla, joka oli jo melkoisen loppu Ruotsia vastaan. Englantia on pakko lyödä lapulle!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!