Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Arsenal ja Liverpool kohtaavat huippuottelussa

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon puolelta, mistä lapulle kaivettiin kohteet La Ligasta ja Valioliigasta. Tsekkaa kohteet illalle!

Osallistu: LIIGA-KISA! Veikkaa kierroksen maalimäärä – voittajalle 100€ pelirahaa!

Vetovihjeet triplaukseen:

Arsenal – Liverpool

Mainos alkaa

Liverpoolilla alkaa olemaan viimeiset hetket ilmoittautua mukaan taisteluun Mestarien liigan paikoista. Viime ottelussa joukkue taisteli väkisin voiton vieraista Wolvesia vastaan ja nyt sama pitäisi tehdä Arsenalia vastaan. Vaikka tykkimiehet ovat parantaneet otteitaan viime kuukausien aikana, niin kasvukipuja on. Eihän Arsenalin materiaalikaan ole sillä tasolla, että aivan sarjan kärkinippuja se pystyisi säännöllisesti kaatamaan. Pool on saanut Diego Jotan takaisin pelikuntoon, joten portugalilainen tuo taatusti virtaa hyökkäykseen. Lähdetään rohkeasti hakemaan lapulle Liverpoolin voittoa, josta saa mainion kertoimen.

Real Madrid – Eibar

Real Madrid on vielä noussut mukaan mestaruustaistoon, joten panoksia on illasta toiseen. Pistemenetyksiin ei ole varaa tai Atlético Madrid pääsee jälleen enemmän karkuun. Lauantaina on todellinen pakkovoitto, kun vieraaksi saapuu hännillä oleva Eibar, joka on voittanut edellisen ottelun La Ligassa tammikuun alussa. Sen sijaan vieraissa edellinen voitto on marraskuun lopulta. Kotivoittoa lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!