Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Tottenham ja Barcelona sunnuntain kulmakiviä

vetovihjeet Triplaus päivä 3 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat täysin futiksen puolelta, sillä sunnuntai on jalkapallon ystäville jälleen todella herkullinen päivä.

Vetovihjeet triplaukseen:

Tottenham – Watford

Tottenham on aloittanut kauden kahdella voitolla eikä omiin ole mennyt vielä ainuttakaan maalia. Nyt mukaan on saatu vielä Harry Kane, joka osui jo eurokarsinnoissa kahdesti. Spurs-kärki on varmasti avauksessa myös sunnuntaina, joten iskuvoimaa on hurjasti enemmän. Spursin täytyy kotona pystyä voittamaan Watfordin tasoiset jengit myös heikkona päivänä.

Barcelona – Getafe

Barcelona on kerännyt kahdesta ensimmäisestä ottelusta neljä pistettä, kun Real Sociedad kaatui kotona 4-2 ja vieraissa Athletic Bilbao -ottelu päättyi lukemiin 1-1. Getafella on tilillä kaksi tappiota, joten tahmeaa on ollut. Barcelona ei ole viime vuosien kaltainen joukkue ilman Messiä, mutta Camp Noulla vastustajat tulevat silti lähtökohtaisesti olemaan ongelmissa. Laatua löytyy varsinkin hyökkäyksestä, joten tulosta pitäisi tulla.

Vejle – FC Kööpenhamina

Hurjassa vireessä oleva FC Kööpenhamina on murskannut vastustajia niin eurokentillä kuin Tanskan liigassa. Nyt vastaan asettuu sarjajumbo Vejle, joka on monta pykälää huonompi jengi. Tasoero on valtava ja se on pakko näkyä kentän puolella. Lapulle lähtee vierasjoukkueen yli 1,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!