Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Sport saa vieraakseen TPS:n

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Liigan puolelta, missä päästään sentään muutama ottelu pelaamaan lauantain kunniaksi.

Vetovihjeet triplaukseen:

Sport – TPS

Sportin ero pudotuspeleihin on jo yhdeksän pistettä, joten pikku hiljaa alkaa näyttämään entistä todennäköisemmältä, että joukkueen pelit loppuvat runkosarjaan. Jos on isännillä ollut vaikeaa, niin sitä on ollut TPS:lläkin. Loistavasti kauden aloittanut turkulaisjoukkue on valahtanut sarjataulukossa jo seitsemänneksi. Mikäli otteet eivät pian ala paranemaan, niin TPS joutuu pelaamaan säälipleijareissa. TPS on materiaaliltaan kovempi nippu ja sillä on merkitystä, kun kummankin itseluottamus rakoilee. Vierasvoittoa lapulle.

KalPa – JYP

JYP on sarjajumbo ja se pelaa enää loppukauden aikana kunniasta. Sen sijaan KalPalla on hirmuiset panokset, sillä se haluaa väkisin nousta vielä kympin sakkiin. Se ei ole mitenkään mahdotonta, sillä otteet ovat olleet viime aikoina hyviä. Kotikaukalossa se on suorittanut loistavasti, mutta vieraspelit ovat laskeneet sijoitusta. JYP on pakko kaatua lauantaina.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!