Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Liverpool ja Chelsea kohtaavat illan huippukamppailussa!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat lauantaina Valioliigan sekä La Ligan puolelta, missä riittää vilskettä. Tässä pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet triplaukseen:

Liverpool – Chelsea

Kahden mestarisuosikin välisessä koitoksessa otetaan asetelmia alkukauteen. Kumpikin on aloittanut kauden kahdella voitolla, joten siltä osin kausi on startannut odotuksien mukaisesti. Chelsea sai hankittua kesällä riveihinsä Romelu Lukakun, joten hyökkäys on vielä viime kauttakin vaarallisempi. Liverpool lähtee tutuilla tähtinimillä kauteen, joten tehoja irtoaa myös isäntien koneesta.

Mainos alkaa

Chelsean materiaali on laajempi ja ehkä astetta enemmän taktisesti mukautuvampi. Lukaku saattaa olla se ratkaiseva tekijä, joka kääntää tämän huippumatsin jopa vieraille. Otetaan pieni varmistus ja laitetaan lapulle X2.

Betis – Real Madrid

Real Madrid jäi viime viikonloppuna 3-3-tasapeliin Levantea vastaan. Toista pistemenetystä ei heti tähän alkukauteen kestäisi, joten lauantaina pitäisi voittaa. Betis ei ole helppo pala purtavaksi, mutta isännilläkin on takerrellut pahasti, sillä tilillä on kaksi tasapeliä. Realin hyökkäyksestä on nyt löydyttävä tehoja, sillä Hazard-Benzema-Bale on nimekäs kolmikko, jonka täytyy osua. Luotetaan ketsuppipullon aukeamiseen ja laitetaan lapulle Realin voittoa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!