Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Serie A:ta ja Veikkausliigaa perjantaille

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat jalkapallon puolelta, missä useampi sarja tarjoilee perjantai-iltaan otteluita. Tässä pelivalinnat!

Vetovihjeet triplaukseen:

Verona – Inter

Kesän aikana melkoisen myllerryksen läpi käynyt hallitseva mestari Inter sai loistavan startin kauteen, kun se jyräsi 4-0-voittoon Genoaa vastaan. Sen sijaan Verona kärsi kotiottelussa 2-3-tappion Sassuololle.

Mainos alkaa

Vaikka Inter ei ole viime kauden tasoinen joukkue, niin onhan materiaali kuitenkin sitä luokkaa, että mestaruudesta sopii puhua. Myös uuden valmennuksen kuviot on saatu iskostettua hyvin joukkueeseen ja tekeminen näyttää laadukkaalta. Interin pitäisikin pystyä voittoon myös vieraissa Veronaa vastaan.

SJK – FC Haka

SJK on löytänyt oivan vireen ja joukkue on loistavasti mukana mitalitaistossa. Varsinkin kotikentällä homma on toiminut, sillä joukkue on neljän ottelun voittoputkessa ja tehtyjä maaleja on kymmenen. FC Haka on parantanut, mutta edelleen otteet ailahtelevat aivan liikaa. SJK on suosikki perjantain otteluun ja lähdetään liikkeelle isäntien kautta. Lapulle lähtee SJK:n voitto.

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!