Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Liigalla ja NHL:llä kohti sunnuntaita!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Liigan sekä NHL:n puolelta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat lauantain otteluihin!

Tsekkaa myös: Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 6: NHL:n Prime Time täyttää lauantain lapun!

Vetovihjeet triplaukseen:

JYP – Kärpät

Sarjajumbo JYP odottaa varmaan kauden päättymistä enemmän kuin mitään muuta. Viimeiset neljä ottelua ovat tulleet pahasti turpaan eikä valoa näy tunnelin päässä. Lauantaina vieraaksi saapuva Kärpät halajaa lisää pisteitä tiukassa taistelussa sijoituksista. Materiaalit ovat täysin eri planeetalta, joten mikään muu kuin vierasvoitto ei voi olla lähtökohtana.

Philadelphia Flyers – New York Rangers

Joukkueet kohtaavat nyt lyhyen ajan sisään kolmannen kerran. Ensimmäinen peli meni Rangersille numeroin 9-0 ja viimeisin 8-3. Tyrmäävästi Flyersista voitot napannut Rangers on noussut jo tasapisteisiin ja on kovaa vauhtia painelemassa ohi. Rangers aloitti kauden surkeasti, mutta nyt joukkue on tosissaan noussut taistelemaan pudotuspelipaikoista. Rangersin vire suhteessa Flyersiin on niin täysin päinvastainen, että laitetaan lapulle Rangersin varsinaisen peliajan voittoa.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!