Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Lukko ja Tappara kohtaavat illan Liiga-kierroksella

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat jääkiekon puolelta, sillä lapulle kaivettiin kohteet Liigasta sekä Ruotsin Allsvenskanista.

Vetovihjeet triplaukseen:

Lukko – Tappara

Sarjakärki Lukko on hävinnyt kaksi ottelua putkeen, joten nyt varmasti on kova halu jälleen palata voittojen tielle. Hurjaa jälkeä kotikaukalossa takova Lukko saa perjantaina vieraakseen Tapparan, joka on hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan neljä. Sen lisäksi kirvesrinnat ovat valtavan skandaalin keskellä koronarajoistusten rikkomisen vuoksi ja se ei voi olla vaikuttamatta joukkueeseen. Lukko nappaa tänään pisteet himaan!

Mainos alkaa

AIK – Timrå

Ruotsin Allsvenskanin pudotuspeleissä yhteen iskevät AIK ja Timrå. Ottelusarja on tilanteessa 1-1, joten luvassa on tärkeä kolmas peli. Timrå oli runkosarjan ykkönen ja joukkue on pelannut läpi kauden suvereenisti. Viime ottelussa AIK kuitenkin vei voiton, mutta tänään palataan jälleen normaaliin arkeen. Runkosarjassa keskinäisiä mielin määrin hallinnut Timrå nappaa vieraista voiton.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!